Skip links

PDA Analiza: Otkrijte pravu vrijednost vašeg tima

NOVE MOGUĆNOSTI

Šta je PDA procjena?

Analiza ličnog razvoja (PDA – Personal Development Analysis) je procjena koja nam kroz jednostavnu, preciznu i naučno potvrđenu metodu, dozvoljava da opišemo i analiziramo profile ponašanja ljudi. Takođe nam dozvoljava da evaluiramo zahtjeve ponašanja i kompetencija za konkretnu poziciju i tako osiguramo da biramo prave ljude za prave pozicije.
DA LI STE ZNALI

Kome je namijenjena?

KONKRETNI REZULTATI

Benefiti PDA procjene

Cilj PDA procjene

Naš cilj je osigurati da kompanije i pojedinci ostvare maksimalan potencijal kroz stratešku analizu i razvoj, omogućavajući precizno usklađivanje talenata i kompetencija s poslovnim potrebama i ciljevima.

Po cijeni jednog izvještaja dobijate čak sedam:

1. Lični PDA izvještaj
2. Lični izvještaj o kompetencijama
3. Lični izvještaj o uklopivosti sa pozicijom
4. Izvještaj o grupnim kompetencijama
5. Grupni izvještaj o uklapanju sa pozicijom
6. Izvještaj o grupnom trendu
7. Uklopivost lidera i saradnika

PERSPEKTIVA

Zakoračite u budućnost sa PDA

Naša PDA procjena je više od alata za evaluaciju; to je most ka razumijevanju i uspjehu u dinamičnom poslovnom okruženju. Kroz detaljnu analizu i prilagođene izvještaje, PDA pruža ključ za otključavanje skrivenih talenata i osiguravanje da prave osobe preuzmu prave uloge.

Pozivamo vas da iskoristite snagu PDA procjene i transformišete svoj pristup upravljanju ljudskim resursima. Kontaktirajte nas za dublje razumijevanje kako PDA može unaprijediti vašu organizaciju i pojedinačne karijere.